Servicii

LEASING

Radacini Leasing IFN SA iti ofera posibilitatea sa optezi pt finantarea unui bun mobil, oferindu-ti solutii financiare personalizate pentru tine si pentru afacerea ta.

CONSULTANTA

Radacini Leasing IFN SA este formata dintr-o echipa tanara, dinamica si prompta. Colegii nostri iti ofera consultanta pe toata durata contractului, pana in momentul in care bunul intra in proprietatea ta.

Iti oferim:

  • Consultant in alegerea optiunii de finantare
  • Consultanta in timpul derularii contractului cu privire la facturi, plati, modificari ce pot fi aduse contractului etc
  • Consultant privind dauna auto, deplasarea in afara teritoriului tarii etc.
  • Consultant privind alegerea politei de asigurare

ASIGURARI

Radacini Leasing IFN SA iti pune la dispozitie mai multe firme asiguratoare cu un grad de incredere ridicat pentru a-ti putea gasi cea mai buna oferta de pe piata. Deoarece siguranta masinii tale este foarte importanta, iti punem la dispozitie costuri mici de asigurare, dar sigure, pe care le negociem in avantajul tau.

INMATRICULARE

Departamentul de servicii logistice Radacini Leasing IFN SA ofera un pachet complet de servicii , incluzand si inmatricularea autovehiculelor achizitionate, indeplinirea formalitatilor vamale corespunzatoare autovehiculelor achizitionate si asistenta pentru omologarea autovehiculelor achizitionate.