GDPR

In data de 25 mai 2018 intra in vigoare Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Scopul acestui regulament este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si informarea persoanelor fizice despre modul si scopul in care sunt utilizate datelor lor personale si modalitatea prin care pot solicita informatii si extragerea din comunitatile in care s-au inscris.

Ce date personale prelucram?

Aceste datele personale sunt, în principal, datele de identificare ale clienților persoane fizice, datele demografice, de localizare sau orice (alte) date personale pe care le colectam direct de la clienti sau din alte surse (controlabile sau verificabile), atunci cand deveniti clientul nostru sau cand folositi serviciile noastre.

Cum prelucram datele tale personale?

Prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal este facuta in conditii de siguranta si in scopuri legitime legate in principal de furnizarea de produse si servicii ale pietii de leasing financiar, informatii legate de noi oferte, respectiv de a va permite sa fiti la curent cu noutatile si produsele si serviciile pe care le prestam si de a va oferi recomandari in ceea ce priveste solicitarile dvs.

Totodata, datele dvs. personale sunt prelucrate si pentru a va oferi, la cerere, asistenta cu privire la solicitarile pe care le aveti, pentru a va identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare sau la sediul nostru, in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care vi le oferim etc.

Cum poti sa administrezi acordurile exprimate?

Va rugam sa tineti cont de faptul ca aveti posibilitatea sa verificati si sa modificati oricand acordurile pe care vi le-ati exprimat, pana in prezent, in relatia cu noi, fie accesand site-ul nostru www.radacini-leasing.ro, fie trimițând o solicitare la adresa: office@radacini-leasing.ro, fie solicitand acest lucru, direct, la sediul nostru.

Comunicam date personale catre alti destinatari?

In vederea executarii tranzactiilor pe care dvs. le initiati, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime, va informam ca este posibil sa transmitem datele dvs. personale, dupa caz, catre autoritați publice, organe judiciare, consultanti externi, parteneri contractuali, alte societati sau alte entitati partenere societatii noastre.

Cat timp prelucram datele personale?

Datele dvs. personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si după finalizarea acesteia, cel putin in perioada impusa de prevederile legale aplicabile în domeniu si inclusiv la dispozitiile legale privind arhivarea.

Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate?

Dreptul la consimtamant- in cazul in care prelucrarea noastra se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l puteți retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte, doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
Dreptul la informare- puteti solicita informatii privind activitatile noastre de prelucrare a datelor dvs. personale;
Dreptul de acces- acest drept va permite sa obtineti din partea noastra o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date personale care va privesc si ce astfel de date prelucram;
Dreptul la rectificare- va puteti rectifica sau modifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
Dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat)- puteti solicita si obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora de catre noi nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul la restrictionarea prelucrarii- ne puteti solicita restrictionarea prelucrarii, in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul la portabilitatea datelor- puteți primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care sa poata fi citit, in mod automat, sau ne puteti solicita ca respectivele date sa i le transmitem unui alt operator;
Dreptul de opozitie-  puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim.

Iti poti exercita aceste drepturi prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru sau prin E-mail, la: office@radacini-leasing.ro