Radacini Financial Services IFN SA s-a infiintat in decembrie 2015 ca parte al unuia dintre cele mai importante grupuri distribuitoare de automobile din Romania, Radacini Grup, in ideea de a acoperi si completa cererea de leasing financiar pentru clientii grupului.

Grupul Radacini a fost infiintat in anul 1991, iar pana in prezent a ajuns unul dintre cele mai cunoscute si raspandite grupuri din tara. În prezent, reteaua Radacini Grup include birouri, dealeri auto si service-uri autorizate in Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Ploiesti si Galati.

Marcile detinute in portofoliul sunt Opel, Mazda, Suzuki, Citroen, Volskwagen, Peugeot, Honda, Cadillac. Radacini este activ si în segmentul echipamente ca importator unic în România de motostivuitoarelor marca Doosan.

Experiența acumulată în cei 25 de ani de activitate este o garanție a serviciilor de calitate pe care le oferim in reteaua Radacini. Eforturile noastre vor continua in directia unei mai bune adaptari la piață și mediul de afaceri, și se vor concentra spre o mai buna satisfacere a clientilor actuali si viitori.

Dezvoltarea grupului nu s-a oprit doar la domeniul auto, astfel activeaza si in domeniul imobiliar.

Radacini Estate se remarca prin constructia a doua mari complexe rezidentiale: 

  • Aviatiei Tower by Radacini, situat in zona Pipera, cu 310 apartamente;
  • 303 by Radacini, situat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești cu 90 de apartamente.